fbpx

Abonnement

prijs per maand

E-bike

65,-

Full service pakket

5,-

Diefstal verzekering

8,-

Snellader & XXL-batterij

9,-

Priority Swapservice

2,-

Totaal

€89,-
inclusief BTW

  • Artboard Tot 70 km met één batterij
  • Artboard Een supersnelle oplader
  • Artboard Bij jou thuis afgeleverd

Je bent een professional rider, daarom.

Professional riders kiezen voor een professioneel pakket. De snelste service, de beste verzekering en een onverwoestbare elektrische bezorgfiets. Intensief gebruik vraagt om betrouwbare, eersteklas gear. Wij leveren dat.

Je bent een professional rider, daarom.

Kwaliteit

Je fiets is je alles. Als professional rider moet je het hebben van je materiaal. Meters maken is geld verdienen, en daarom mag een bezorgfiets nooit stil komen te staan. Als alleen het beste goed genoeg is, vind je bij e-bike-to-go de bezorgfiets die je zoekt. Een delivery bike die er tof uitziet en niet stuk te krijgen is. Anti-lekbanden, een dubbelgelast frame, ingebouwde LED-verlichting, stootvaste spatborden: theworks. Onze e-bikes zijn gemaakt voor het zware werk. Onder alle omstandigheden kun je van je fiets op aan. Want gaat er toch iets mis, dan houden we je op de rit.

Lease

Kwaliteit komt met een prijs. Maar wie zegt dat je die prijs in een keer moet betalen? Bij e-bike to go bieden we professional riders een alternatief. Niks geen grote investering, maar een maandelijks opzegbaar leasen van de beste bezorgfiets die je maar kunt wensen. Een onverwoestbare premium e-bike voor nog geen tachtig euro per maand – en voor dat geld ben je ook verzekerd van gemak en continuïteit. We leveren je nieuwe fiets thuis bij je af, op een moment waarop het jou schikt. En gaat ‘ie kapot, dan komen we graag nog eens langs om je delivery bike om te wisselen voor een nieuwe. Wat heet, we komen direct.

Professioneel abonnement

Professional riders die een tandje bij willen schakelen, kiezen voor een professioneel abonnement. Voor een tientje extra – € 89.- per maand, inclusief btw – rijd je gegarandeerd voorop. Letterlijk, want bij een professioneel abonnement ontvang je een XXL-batterij en een snellader die de laadtijd halveert. Een tweede accu (tijdelijk langere levertijd) kun je tegen voordelig tarief bijhuren bij je elektrische bezorgfiets, en als er iets gerepareerd moet worden, helpt Priority Service je als eerste weer op weg. Gebeurt er iets tijdens de rit, of wordt je fiets gestolen, geen zorgen. Met Delivery PRO Insurance is je gehuurde elektrische bezorgfiets op elk moment verzekerd. Ook dat rijdt wel zo prettig.

Waarom e-bike to go

Maandelijks opzegbaar
Heb je je e-bike niet meer nodig? Dan zit je niet vast aan een lange looptijd.
Service en onderhoud
Onze e-bikes zijn build to last. Mocht er toch iets kapot gaan, dan wisselen we je e-bike direct voor je om.
Snelle levering
Je nieuwe e-bike wordt bij je thuis afgeleverd op een door jou gekozen moment.
Previous
Next

Waarom e-bike to go

delivered-home

Snelle levering

Je nieuwe e-bike wordt bij je thuis afgeleverd op een door jou gekozen moment.

Swapservice & onderhoud

Onze e-bikes zijn build to last. Mocht er toch iets kapot gaan, dan wisselen we je e-bike direct voor je om.

Maandelijks opzegbaar

Heb je je e-bike niet meer nodig? Dan zit je niet vast aan een lange looptijd.

Hoe het werkt

Meld je
aan
1
Brengen of ophalen?
2
E-bike
leveren
3
Bij een
defect
4
Opzeggen
5

Vul je gegevens
in op de aanmeldpagina

We stemmen met je af wanneer we
je e-bike komen brengen of dat je hem bij ons ophaalt

Binnen enkele dagen rij je op 
je nieuwe e-bike 

Binnen 2 dagen wisselen we je
e-bike om voor een nieuwe 

e-bike-to-go is maandelijks opzegbaar

Voordelen abonnement

Voor € 89,- per maand (incl. BTW) krijg jij de extra service die je nodig hebt

Gegarandeerd XXL-batterij

Wil jij in 1 dag zoveel mogelijk kilometers op een volle batterij maken? Met een professioneel abonnement ontvang je gegarandeerd een XXL-batterij.

Snellader

Bij een professioneel abonnement zit een snellader inbegrepen, die de laadtijd halveert. De accu is binnen 4 uur weer helemaal volgeladen.

Delivery verzekering​

Met de insurance PRO verzekering ben en blijf je verzekerd. Zowel voor ritten als voor diefstal. Daarnaast ontvang je accu garantie.

Tweede accu

Als professional rider kun je een tweede accu  huren tegen een laag tarief. Interesse? Stuur een mail naar info@ebiketogo en wij sturen je de voorwaarden. (Tijdelijk langere levertijd.)

Priority service

Reparatie aan je e-bike nodig? Als professional rider ben je met de priority service zo snel mogelijk weer op de weg.

Maandelijkse factuur

Bij ons ontvang je iedere maand je factuur. Gewoon via de mail.

FAQ

Vanaf 79,- per maand kun jij lekker zorgeloos rondrijden op een e-bike to go! Daarvoor krijg je een full servicepakket, diefstal verzekering, swapservice, supersnelle thuislevering en nog veel meer. 

Ready to roll? Je kunt je nieuwe e-bike makkelijk en snel bestellen via de aanmeldpagina. Wanneer wij je gegevens hebben ontvangen, leveren wij de e-bike zo snel mogelijk. De e-bike wordt doordeweeks tussen 09.00 tot 17.00 uur geleverd. De fiets mag door iemand anders dan de klant aangenomen worden, als diegene maar (een kopie van) een geldige legitimatie van de klant kan laten zien.

E-bike to go is hét flexibele e-bike abonnement van Nederland. Je kunt het abonnement stopzetten wanneer je wilt. Er wordt nog één laatste maand gefactureerd na de opzegging.

 

Op het moment dat je een e-bike abonnement bij ons afsluit, krijg je naast de e-bike ook een oplader en een sleuteltje mee om de batterij los te koppelen en op te laden. 

Het duurt 4 uur om je batterij volledig op te laden. 

De afstand die je op een volle accu kunt afleggen is afhankelijk van verschillende factoren waaronder de buitentemperatuur, het gewicht van de berijder, de bandenspanning en de rijstijl. Stel, je hebt een gemiddeld postuur, het is niet te koud en je banden zijn goed op spanning, dan kun je een actieradius van zeker 70 kilometer verwachten. 

We zorgen ervoor dat er zo snel mogelijk weer een goede e-bike bij je voor de deur staat. Voor een vlotte afhandeling is het verstandig om schade zo snel mogelijk te melden op onze schadepagina. Na ontvangst krijgt onze chauffeur een melding en wordt er meteen een nieuwe e-bike bij je afgeleverd. 

E-bike gestolen? Vet irritant natuurlijk! We gaan je helpen, zodat jij zo snel mogelijk weer lekker kunt cruisen op je e-bike. Mail ons gelijk om dit door te geven op info@ebiketogo.nl. Wij hebben de volgende gegevens nodig om de aangifte te kunnen doen: fietsnummer, locatie, datum en een korte omschrijving van het voorval. Wij brengen per diefstal een eigen risico van €500,- in rekening: €250 voor de e-bike en €250 voor de accu. Hierna ontvang je direct een nieuwe e-bike to go.

Dat kan zeker! Laat ons weten dat je hierin geïnteresseerd bent en je ontvangt voor €119,99 een passend kinderzitje bij je e-bike. 

Het is niet mogelijk om de e-bike te kopen. We leveren de e-bike als abonnement, vanaf 79,- per maand kun je lekker zorgeloos rondrijden op een e-bike to go. Daarvoor krijg je een full service pakket: diefstalverzekering, swapservice, super snelle thuislevering en nog veel meer!

Mail ons je vraag naar info@ebiketogo.nl en wij nemen zsm contact met je op. Je kunt ook tijdens kantooruren (maandag t/m vrijdag tussen 8.00 en 16.30) een WhatsApp-berichtje sturen naar +31850043921.