Wegens een storing is het momenteel niet mogelijk om een nieuw abonnement af te sluiten!

VERHUURDER VAN BEZORG E-BIKES STEUNT
HORECAONDERNEMERS TIJDENS NIEUWE LOCKDOWN

Het demissionaire kabinet heeft een nieuwe lockdown aangekondigd om het aantal coronabesmettingen terug te dringen. Een van de maatregelen is dat horecagelegenheden de deuren om 20.00 uur moeten sluiten. De horeca wordt alweer hard getroffen door de maatregelen en moet op zoek naar alternatieven om het hoofd boven water te houden.

Maaltijden bezorgen
Tijdens de vorige lockdown startten veel horecaondernemers hun eigen maaltijd-bezorgdienst. Hiervoor wordt veelal gebruik gemaakt van de elektrische bezorgfietsen van e-bike to go. Jelle Visser (CEO) vertelt: “Horecaondernemers krijgen nu weer een lockdown voor de kiezen, dit is de zoveelste klap die ze te verduren krijgen. Juist in deze tijd moeten we voor elkaar klaar staan waar dat kan.” Door de aangepaste openingstijden, zal de horeca meer gebruik moeten maken van bezorging aan huis. Jelle Visser vertelt verder: “Wanneer klanten niet naar jou kunnen komen, zul je naar de klant moeten en daar is e-bike capaciteit voor nodig.” Het bedrijf wil elke e-bike order van horeca klanten kosteloos verdubbelen voor de gehele duur van de lockdown en in ieder geval tot 1 januari wanneer de feestdagen voorbij zijn.

E-bikes voor de zorg
Tijdens de vorige lockdown stelde e-bike to go al 150 fietsen beschikbaar aan medisch zorgpersoneel van onder andere het St. Antonius Ziekenhuis in Nieuwegein, het OLVG in Amsterdam en het Leger des Heils. 

Over e-bike to go
E-bike to go is in 2015 opgericht en is de grootste aanbieder van e-bike abonnementen in Nederland. Het bedrijf is actief binnen de food delivery branch. Naast grote bedrijven als Thuisbezorgd.nl en Uber Eats heeft e-bike to go ook veel restaurants als klant. E-bike to go biedt zelf ontwikkelde e-bikes aan, die verkrijgbaar zijn via hun website. Het bedrijf heeft pick-up locaties in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Groningen en Eindhoven.

Horecaondernemers kunnen zich vanaf zaterdag 13 november 2021 aanmelden via: www.ebiketogo.com/horeca. Note: maak geen misbruik van deze aanbieding, hiermee maak je het voor de bedrijven waar dit voor bedoeld is alleen maar moeilijker dan dat ze het al hebben.

Facebook
LinkedIn