fbpx
e-bike to go
Maaltijd bezorger worden
blog

IN 3 STAPPEN MAALTIJDBEZORGER WORDEN: ZO DOE JE DAT

Lijkt het jou fantastisch om met een elektrische fiets maaltijd bezorger te worden, maar heb je geen idee waar je moet beginnen? Wij van e-bike to go maken het graag supermakkelijk voor je om bezorger te worden. In 3 stappen helpen we je aan je nieuwe, flexibele, avontuurlijke baan – én beantwoorden we alle belangrijke vragen.

Lees verder »
100 e-bikes voor de zorg
blog

100 E-BIKES VOOR DE ZORG

E-bike to go stelt een deel van haar vloot gratis beschikbaar voor medisch personeel. Het woon-werk verkeer van personeel kan een uitdaging zijn tijdens de huidige Corona-crisis. Het openbaar vervoer, nu rijdend in weekend of zelfs basisdienstregeling, wordt al gemeden om de mogelijkheid op besmetting te voorkomen. De auto of de fiets lijken nu de meest virus-veilige manieren voor reizen over middellange afstand. Geïnteresseerde zorginstellingen kunnen contact opnemen met e-bike to go.

Lees verder »
EBTG x Pantar
blog

E-BIKE TO GO X PANTAR​

Pantar biedt werk, begeleiding en aandacht voor ontwikkeling aan ruim 3.000 mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt in Amsterdam en Diemen. De organisatie is het grootste leer- en ontwikkelbedrijf in Amsterdam en werkt vanuit de filosofie dat iedereen waarde heeft en kan werken.

Lees verder »